Moto trke MotoGP

Vinales ubedljiv u Argentini

Španac Maverick Vinales bio je ubedljivo najbrži tokom prva dva treninga u Argentini sa vremenom 1:39,477. Nešto sporiji od njega bio je Marquez, dok smo najveće slavlje videli u timu Aspar.

Asparovci Karel Abraham i Alvaro Bautista sa motociklima iz prošlih sezona došli su tokom drugog treninga do pozicija tri i četiri. Prvih pet kompletira još jedno ime na koje nismo navikli da je na čelu – Danilo Petrucci.

Loris Baz takođe je pokazao dobru vožnju, završivši na petoj poziciji, ispred iskusnog Cala Crutchlowa na Hondi. Novajlija Folger završio je drugi trening na osmoj poziciji ispred Aleixa Espargara i Andree Iannonea.

Pozicija 11 pripala je Reddingu, ispred Zarca, Pedroe i Doviziosoa koji je najbolje plasirani fabrički Ducati. Hector Barbera bio je brži od Valentina Rossia koji je, iako je završio na 16. poziciji, bio brži od Lorenza. Između starih klupskih kolega, na poziciji 17. našao se Jack Miller.

foto: MotoGP.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video