Kružne trke Moto trke

Tintoru dva treća mesta u Grčkoj

Na prvoj trci prvenstva Istočne Evrope voženoj u Grčkoj na stazi Serez, Draženko Tintor kući je doneo dva pehara. Naime, Tintor je zabeležio dva treća mesta u dve vožene trke.

U obe trke klase Formula 1000 plasman na pobedničkom postolju bio je isti. Kaloyan Angelov osvojio je duplu pobedu, Slobodan Ivčeski osvojio je dva druga mesta, a Tintor dva treća. Na nedeljnoj trci Tintoru se na startu ugasio motor, ali je svakako uspeo da stigne do treće pozicije.

U subotnjoj trci Saša Nešić zauzeo je desetu poziciju, a Saša Bogdanović je bio petnaesti, a Branko Tasić šesnaesti. U nedeljnoj trci Nešić je zauzeo osmu poziciju, a Bogdanović desetu. Branko Tasić bio je trinaesti na nedeljnoj trci.

U nedeljnoj trci Stevan Dimitrijević osvojio je petu poziciju u klasi Formula 600, ispred Olega Medenice. Rezultate subotnje trke i dalje očekujemo.

foto: Federatia Romana de Motociclism

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video