Živković i Lovrić posle pada na Beranovcu, voze Ponikve

Na Beranovcu smo bili svedoci nekoliko padova, a najdeblji kraj izvukao je Siniša Aćimović koji zbog preloma ključne kosti neće voziti treću trku sezone. Nešto bolje od njega prošli su Uroš Živković i Milan Lovrić. Njih dvojica voziće predstojeću trku.

Uroš Živković, vozač klase 125 SP je pao tokom subotnjih treninga, kada je zadobio povrede glave, usled kojih nije mogao da vozi trku. Tri nedelje kasnije, Uroš je oporavljen i pojaviće se na startu treće trke sezone.

„Beranovac je prošao sa lošim ishodom. Na drugom treningu sam izleteo sa staze, prošao sam sa malo ozbiljnijim povredama, ali sam se oporavio za predstojeću trku na Ponikvama. Motor je sređen i očekujem uzbudljivu trku kao i uvek u klasi 125SP.“ – kaže Uroš, koji kao da jedva čeka da izađe na stazu.

DSC_0108

Milan Lovrić imao je, na prvi pogled, veoma ozbiljan pad u Kraljevu, ali je srećom sve prošlo u najboljem redu. Motor još uvek nije spreman, ali on jeste.

„U Kraljevu je srećom sve prošlo u najboljem redu. Nisam imao ozbiljnijih povreda i spreman sam za predstojeću trku. Yamaha nažalost još uvek nije spremna, ali su mi prijatelji iz SRT Hayabusa ustupili Suzuki s kojim ću nastupiti na trci i s kojim, kao i svaki put, ciljam na pobedu.“ – kaže Milan, koji se ne predaje.

foto: Foto Osmeh

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video