Završeno karting prvenstvo SSKS

Trkom voženom juče na kartodromu Ada Huja u Beogradu završno je prvenstvo Srpskog sportskog karting saveza u okviru kog je voženo ukupno 12 trka.

U klasi 1 Bambini, u obe trke najbrži je bio sedmogodišnji Vrščanin Igor Tešević, koji je zabeležio ukupno 9 pobeda u nizu računajući trke u oba šampionata. Dva pehara za drugo mesto kući je odneo Luka Marković, dok je Nemanja Bjelović dva puta bio treći. Andrej Dobrota zabeležio je dva četvrta, a Lazar Jocović dva peta mesta.

U klasi 2 Mini dva puta je najbrži bio Marko Pličanić. Ognjen Trišić i Nemanja Grubin zabeležili su po jednu drugu i jednu treću poziciju. Nemanja Vidanović oba puta je bio četvrti, a Mateja Soldat peti. U ovoj klasi zabeležen je veliki broj čukanja, ali srećom nije bilo izletanja.

Miroslav Marković zabeležio je pobedu u prvoj trci klase 5, ispred Miljana Rogojevića i Miloša Vojvodića. Amanović je bio četvrti, a Obradović peti. U drugoj trci Obradović je došao do pobede, ispred Jakovljevića i Jovana Amanovića. Marković i Vojvodić zauzeli su pozicije četiri i pet.

U klasi šest Vojislav Milošević, Stefan Rogojević i Saša Milosavljević završili su obe trke na pozicijama jedan, dva i tri. U klasi četiri takođe smo videli identične rezultate Stojanović Luka, Popović Vid i Stojanović Nebojša popeli su se na postolje. Milosavljević Saša i Stevan zauzeli su pozicije jedan i dva u obe trke.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video