Auto trke Kružne trke

Kvalifikacije u Kraljevu – Mali N, Hibrid i Fiće

Danas su u Kraljevu na stazi Beranovac vožene kvalifikacije za sutrašnju trku, na kojoj je učešće uzelo 40ak takmičara.

Među Hibridima je najbrži bio Viktor Davidovski sa 0,344 sekundi prednosti u odnosu na Časlava Tošića. Drugi startni red pripada Dušanu Nastasijeviću i Božidaru Stojiljkoviću. Petar Miloradović i Bojan Milanović startuju iz trećeg reda.

Četvrti red pripao je Aleksi Radojkoviću i Nenadu Mijaljeviću, koji startuju ispred Miloša Borovičanina i Jovana Lazarevića. Risto Vukov startuje sa 11. pozicije, ispred Damira Ilića, Milorada Simunovića i Milošra Niketića.

Diviziju 4 čine vozači klase Mali N, među kojima je najbrži bio Aleksa Radojković koji uz Đorđa Ristića startuje iz prvog startnog reda. Iza njih biće Vladimir Đurović i Zoran Milisavljević, dok treći red pripada Luki Kotorčeviću i Petru Jovanoviću. Aleksandar Marinković i Mihailo Mladenović zauzeće pozicije 7 i 8 na startu.

Fenomenalna Ana Golić odvezla je deveto vreme u klasi, ispred Aleksandra Mladenovića, Darka Petrovića, Đorđa Vulovića, Miodraga Miljkovića, Nemanje Krstića, Vukašina Stevanovića i Filipa Vasovića.

Među Fićama Radiša Radisavljević napravio je najbrži krug na prvom treningu i to vreme Marko Pavlović, najbrži drugog treninga nije uspeo da „skine“ tako da će startovati prvi. Drugi startni red pripada Savu Jančeviću i Milenu Simiću. Ivan Maganić startovaće sa pete pozicije.

Rezultate preostale dve klase objavićemo naknadno.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video