Auto trke Brdske trke

Završena brdska trka u Kuršumliji

Ovog vikenda u Kuršumliji je vožena dupla brdska trka. Rezultate jučerašnje trke mogli ste da pročitate na našim stranicama, a u nastavku pročitajte ko je danas bio najbrži.

U klasi 1, Mali N i danas je najbrži bio Marko Marić, ovog puta ispred Luke Kotorčevića i Zorana Milisavljevića. Bojan Jovanović je danas bio četvrtoplasirani, ispred Aleksandra Mladenovića i Nenada Kolarevića. U istoj klasi boduju se i juniori, pa je tako pobednik Kotorčević ispred Jovanovića i Kolarevića.

Lazarević Jovan je i danas trijumfovao u klasi 2 – Yugo Hibrid, ispred Lambaše i Milanovića. Draganović i Bugarčić i danas su zauzeli pozicije četiri i pet.

U klasi 3 pobedio je Vojnović Radmilo, ispred Mirka Deretića i Jevtić Srđana. U klasi 4 danas je trijumfovao Nenad Rajić, ispred Dejana Ilića i Dragana Lukića. Jakovljević je bio četvrti, ispred Pavlovskog, Gajića i Toromana. U klasi 7 Radojković je i danas trijumfovao ispred Vučkovića i Janoševića.

U klasi 8 trijumfovao je Goran Toroman, ispred Rabrenović Branka, Vlade Kostića i Ivana Karića. U klasi 9 najbrži je bio Božilović, ispred Stojkovića, Đunisijevića i Čolovića. U klasi 10 pobedio je Balačikić ispred Milića.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video