Auto trke Kružne trke

Završen prvi trening u Kraljevu

Završen je prvi trening u Kraljevu, gde se voze poslednje dve trke šampionata Srbije na kružnim stazama. Najdeblji kraj na prvom treningu izvukao je Mirko Milovanović koji se u šestoj krivini tumbao. I pored tumbanja, Milovanović ima prvo vreme.

U diviziji II najbrži je bio Mirko Milovanović, koji je bio skoro 3 sekunde brži od Darka Božilovića na drugoj poziciji. Treća pozicija pripala je Branku Ćopiću koji takođe nastupa u klasi IX i Dragana Sojkovića koji je završio na četvrtoj poziciji.

U klasi III prvo mesto pripalo je Petru Matoviću, ispred Mirka Deretića i Radmila Vojinovića. U klasi IV najbrži je bio Zoran Jablić, ispred Nenada Savića i Nenada Rajića. U klasi V najbrži je bio Uroš Brkić, ispred Igora Morarevića i Ane Golić.

U klasi I – Mali N, Đorđe Ristić ima prvo vreme, ispred Marka Markova i Mihaila Milenkovića. Nikola Jovanović je četvrti, Luka Kotorčević Peti, Petar Jovanović šesti. Aleksa Radojković zauzeo je sedmu poziciju ispred Vladimira Đurovića, Aleksandra Mladenovića, Miloša Paunovića i Ane Golić.

Među Fićistima, Nikola Ekmeščić ima prvo vreme u klasi Kup2, ispred Radiše Radisavljevića. Treća pozicija pripala je Ivanu Maganiću koji vozi klasu Kup1, ispred Milena Simića, Marka Pavlovića, Aleksandra Japundžića, Save Jančevića, Marina Radičeva i Radoslava Jovića. Japundžić i Radičev nastupaju u klasi Kup2.

U Hibridu je najbrži bio Časlav Tošić, koji je završio sa 1.031 razlike u odnosu na Davidovskog. Jovan Lazarević zauzeo je treću poziciju uz zaostatak od 1.009 sekundi za Davidovskim. Miloš Borovičanin zauzeo je četvrtu pozciju ispred Bojana Milanovića, Rista Vukova, Marka Pavličevića, Saše Toromana, Predraga Lambaše i Nenada Mialjevića.

Izvor: Miljan Kovačević

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video