Zarco: „Mislim da možemo da se borimo za pobedu“

Nakon odličnog vikenda u kome je bio brz po mokrim i po suvim uslovima, vozač Ajo Motorsporta zaključio je svoju posetu Austinu prošle nedelje sa drugim mestom. Bio je to njegov prvi podijum ove sezone, i time je potvrdio da su on i njegov Ajo Motorsport tim napravili odličan početak godine. Zadovoljan prvim podijumom, Zarco se nada da će se ponovo popeti na podijum ovog vikenda na Termas de Rio Hondo stazi u Argentini.

Zahvaljujući osmom mestu u Kataru i drugom u Americi, Zarko uživa u svom najboljem početku sezone od kada je debitovao u Svetskom šampionatu 2009 godine. Prošle godine u Argentini nije imao dobar vikend, bio je drugi u kvalifikacijama a u trci nije osvojio bodove jer je kroz cilj prošao kao osamnaesti. Ove godine situacija je drugačija i njegov cilj je pobeda.

Johann Zarco: „Srećan sam što se vraćam u Argentinu, jer je ovo tek drugi put da vozimo na ovoj stazi a prošle godine mi se svidelo. Termas de Rio Hondo staza ima neke veoma brze krivine. Prošle godine osećao sam se odlično, nisam imao sreće u trci, ali moj nastup u ostatku vikenda bio je veoma dobar. Sada, sa novim timom u koji imam puno poverenje, mislim da možemo da se borimo za pobedu. Nadam se da ćemo uživati u vožnji, bez obzira na uslove, i da možemo biti na vrhu.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video