Moto trke MotoGP Uncategorized

Zarco: „Hoću opet da se borim za pobedu“

Zarco, Jerez Moto2 test, Feb 2015

Johann Zarco, lider Moto2 šampionata, nada se da će se još jednom boriti za pobedu na Velikoj nagradi Italije. Francuski vozač dolazi na italijanski GP sa namerom da postigne svoj peti uzastopni podijum ove sezone. Nakon osvojene treće pozicije u Le Manu, Francuz namerava da održi nivo koji je do sada pokazao i da nastavi da uvećava prednost od 21. poena.

Johann Zarco: „Na Mugellu sam ostvario svoj prvi veliki rezultat, šesta pozicija u mojoj petoj trci kao svetski šampion (2009). Dve godine kasnije takođe u 125cc, osvojio sam ovde drugu pozicijiu, a 2013 sam osvojio svoj prvi podijum u Moto2 klasi. Dakle, mislim da je ovo staza na kojoj bih mogao biti brz sa Kalex-om. Nakon Le Mana, ponovo želim da se borim za pobedu i uživam u vikendu. Nadam se da mogu osvojiti pobedu i posebno je posvetiti mom šefu ekipe Massimu Branchiniu, jer je Italijan. Nadamo se da će vreme biti povoljno.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video