Zaposli se na najbržem portalu u regionu

dodge-stig-ad

Portal TRKE.rs postoji nešto duže od dve godine. Tokom tog perioda rasli smo i razvijali smo, pa smo od informativnog bloga, postali grupacija sajtova koji obuhvataju portal o auto, moto i karting trkama – www.trke.rs, oglasnik za prodaju trkačkih vozila, opreme i delova – berza.trke.rs i mesto za podelu zanimljivih sadržaja – box.trke.rs. U narednim danima dogodiće se još jedno veliko proširenje našeg sajta. O tome čitajte uskoro na našem sajtu.

Ukoliko želite da se pridružite timu ljudi koji ambiciozno radi okupljen oko ideje TRKE.rs, imamo priliku za vas. Nudimo vam priliku da radite onoliko koliko imate vremena, a vaša zarada biće srazmerna uspehu koji ostvarite na poslu.

Da li mislite da biste kišnu gumu prodali u sred suve trke? Potrebni ste nam! Potreban nam je svako ko želi da se bavi prodajom. 

Ovo nije klasična prijava za konkurs. Nemamo nikakve zahteve za vas i rapoloženi smo da pogledamo svaki CV koji nam pristigne i da na osnovu toga sačinimo tim. Bitno nam je samo da želite da radite.

Ljubav prema trkama nije preduslov za ovaj posao, kao ni poznavanje ovog sporta. Dovoljno je da za početak pošaljete CV na hr@trke.rs .

Video