Za vikend trka na Ušću

Ukoliko niste znali kako da provedete vikend koji nam dolazi, ovo je sigurno idealna prilika. Treća trka šampionata Srbije vozi se 27. i 28. juna na legendarnom beogradskom Ušću u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije, Auto moto Saveza uz pomoć grada Beograda.

Prošle godine, posle pauze od pet godina vožena je trka na ovoj stazi, gde je probijen led i sad sa ponosom možemo očekivati da ova staza pored Mišeluka bude redovna u kalendaru. Pripreme za vikend već su počele, zaštitne ograde i prostor za publiku je već postavljen, pa ukoliko vreme bude poslužilo sigurno da ćemo ponovo imati pravi spektakl.

Usce1

Usce

U većini klasa nas očekuje velika borba, tako da će sigurno brojna publika imati priliku da uživa u pravim trkačkim okršajima.

Verifikacija i tehnički pregled zakazani su za petak od 16h, odnosno u subotu od 07 časova, dok je u subotu od 11 časova početak prvog treninga divizije 1. Start trke biće u nedelju od 12h.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video