Auto trke Rally

WRR Team i Daniel Ernstedt nastupaju sa novim autom

Kako zaljubljenici u reli disciplinu sa nestrpljenjem očekuju prvi reli u Srbiji, na isti način to priželjkuju i sami takmičari koji se uveliko pripremaju za prvo takmičenje ove discipline, koje je ove godine malo zakazalo i počeće pa doslovno na kraju sezone.

Vladica Rabrenović, sa svojim prijateljem Daniel Ernstedt, i uz pomoć svojih ljudi iz WRR tima priprema se za Rally Jahorina, gde će se pored njegovo Renault Clio RS auta, naći i jedan sjajno repariran auto koji se poslednjih dana priprema u Čačku. Reč je o Seat Ibizi, klasa A7. Kontaktirali smo Vladicu, kako bi saznali detalje u vezi sa novim autom.

„Otišli smo u novembru iz Švedske na Santa Domenica Rally da potrošimo poslednje atome snage te „vesele kante“ sa planom da se produži u Čačak na totalnu reviziju. I tako je i bilo… 

Daniel Ernstedt je vlasnik i on je nama ukazao poverenje da mu napravimo nešto što dosada nije imao, automobil Seat Ibiza A7 za asfalt. Za sada je mnogo zadovoljan i već je poslao još jedan auto da se pravi po istom receptu. Njegov prvi test reli je planiran sad uskoro na reliju Jahorina i nadamo se da će se uvozati dovoljno kako bi odvezao Serbia Rally u punom tempu.

Nenad Savić Nešec, uz pomoć ostatka tima WRR su sklopili, napravili i skockali Seata baš profesionalno. Imao sam tu čast da ga prvi probam i ja lično sam zapanjen kako jedan auto iz tih godina i dan danas može da vas zaprepasti. Ibiza je ozbiljna trkalica i mislim da će Daniel da bude jako konkurentan u tom autu.“ – izjavio je za naš portal prvi čovek WRR-a Vladica Rabrenović.

Fotografije kompletne reparacije WRR Seat Ibize, možete pogledati OVDE.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video