Williams sklapa partnerstvo sa BT

Williams je najavio sklapanje ugovora sa BT kompanijom i u narednih nekoliko godina bismo mogli da vidimo njihov logo na naslonu za glavu Williams bolida.

Ovim ugovorom će biti omogućeno da Williams koristi komunikacione usluge BT kompanije širom svojih fabrika kao i na svakoj F1 trci. Pored komunikacionih usluga ovim parterstvom BT će dati svoj „know how“ inženjerskim ekipama Williamsa i na taj način dodatno unaprediti rad ovog tima.

Claire Williams je izjavio da je odušeljen ulaskom ovakve kompanije u F1. „Oduševljeni smo što kompanija sa takvim statusom i takvom tradicijom ulazi u saradnju sa našim timom. Naše partnerstvo će poboljšati i olakšati rad naših zaposlenih. Prepreke poput lokacije će biti premošćene sa modernijom i efikasijom komunikacijom koju omogućava BT,“ izjavio je Claire Williams.

Tehnički direktor Pat Symonds kaže da će se brzina komunikacije u timu povećati i na taj način će se i sama konkurentnost tima povećati.

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video