Vitomir Petrović – Početnik koji ne odustaje

Vitomir Petrović počeo je da se bavi trkama iznenada, Odluku o učešću doneo je dve nedelje pred trku u Vršcu. Tada nije imao ništa.

Tri trke kasnije, Vitomir je reodvan takmičar moto trka u Srbiji. Iz kruga u krug poboljšava vreme i tek naredne godine od njega očekujemo ozbiljnije rezultate. Nakon tri trke, porazgovarali smo sa Vitom.

„Vršac je bio moja prva trka i bukvalno nisam mogao da se sastavim sa motorom. Problemi sa motorom pratili su me u Kraljevu, ali sam uspeo da startujem i zadovoljan sam trkom. Sada sam odradio i Ponikve. Prvi put sam ovde i prezadovoljan sam.“ – Ističe Petrović, koji dodaje da će do naredne trke morati ozbiljno da poradi kako na sebi, tako i na motoru.

„Peto mesto je po meni odličan rezultat. Uspeo sam da dovedem vreme po krugu na 1:33 što je za novajliju poput mene sasvim zadovoljavajuće.“ ističe Vitomir, koji s nestrpljenjem očekuje narednu trku sezone.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video