Viñales: „Raste moje poverenje u motocikl“

Viñales želi da povrati svoje samopouzdanje nakon pada u Češkoj. Pad je prekinuo pozitivnu liniju rezultata. On je osvojio bodove u svih 10 do sada voženih trka, što je rekord za novajliju.

Pad nije uticao na njegovo raspoloženje, jer je svestan stalnog napredka koji on ostvaruje od početka sezone.

Maverick Viñales: „Nažalost, u Brnu sam pao, što je loše za moj konačni rezultat ali da budem iskren više sam fokusiran na proces razvoja i rasta čemu generalno težimo. Moj poslednji vikend nakon letnje pauze dao mi je mnogo više samopouzdanja u pogledu pristupa trkama i činjenica je da sam u Češkoj pre pada vozio krugove sa veoma dobrim tempom. To znači da moje poverenje u motocikl raste iz trke u trku i to nam daje pozitivan osećaj. Imam veoma dobre uspomene iz Silverstona i ja sam uveren da će nam način na koji radimo dati još bolje rezultate.“

 

 

Foto: suzuki-racing.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video