Vettel najbolji u 2015. godini

Prema anekti koju smo nedavno sproveli na stranicama sajta TRKE.rs, a koju možete pogledati ovde, najbolji vozač Formule 1 u 2015. godini bio je Sebasetian Vettel.

Ferrarijev vozač je sa 37% vaših glasova nadmašio Maxa Vesrstapena i Kimi Raikkonena. Max Verstapen i Kimi Raikkonen osvojili su po 16% vaših glasova i zahvaljujući istoj brojci podelili drugo mesto.

Ovogodišnji šampion, Lewis Hamilton imao je 2% manje glasova od drugoplasiranih i zahvaljujući tome došao je do tek četvrte pozicije. Zanimljivo je da je odmah iza Hamiltona, na petoj poziciji, Fernando Alonso. McLarenov vozač koji nikako nije imao sreće sa bolidom u 2015. godini osvojio je 12% vaših glasova.

Jenson Button i Valtteri Bottas osvojili su po jedan vaš glas, dok su neki vozači, poput vicešampiona Nico Rosberga u našoj anketi ostali „praznih ruku“.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video