Vazquez završio dan na prvoj poziciji

Ako se po jutru dan poznaje, trka u Indijanapolisu neće biti previše dobra za Danny Kenta, vodećeg vozača u Moto3 šampionatu. Efren Vazquez završio je prvi dan na prvom mestu, ispred Quartarara.

Vozač Leopard Racing tima vozio je vreme 1’41.266, koje je bilo 0,168 sekundi brže od vremena koje je vozio Fabio Quartararo. Drugi vozač Leopard Racinga, Danny Kent jedini je vozač koji nije uspeo da popravi vreme s prvog treninga i s vremenom 0,171s sporijim od klupskog kolege petak je završio na poziciji tri.

Na visokih 47 stepeni, koliko je iznosila temperatura staze, Niccolo Antonelli završio je trkački dan an poziciji četiri s vremenom 0,238 sekundi sporijim od prvoplasiranog. Na poziciji pet smestio se Jorge Navarro ispred Miguela Oliveire koji je prvi dan treninga završio na šestoj poziciji.

Karel Hanika, Enea Bastianini, Jorge Martin i Brad Binder čine prvu desetorku.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video