Vazquez: „Naš cilj je da ostanemo u vodećoj grupi“

Test de Jerez 2 efren vazquez & technical team PHOTOCALL3000 / DyD

Efren Vazquez nada se još jednoj borbi za pobedu pred svojm domaćim navijačima u Jerezu. Vozač Leopard Racing-a trenutno je na drugoj poziciji u generalnom plasmanu, 17. bodova iza svog timskog kolege Dannya Kenta.

Efren Vazquez: „Pa, stigli smo u Jerez, koji je naravno moja domaća staza, sa još više samopouzdanja nego pred prve trke gde smo već postigli dobre rezultate na svakoj od njih i zbog te činjenice smo drugi u generalnom plasmanu. Iako ćemo u Jerezu pokušati da damo sve od sebe i nastavimo na isti način kao i na prvoj trci, pokišaćemo čak i da ostvarimo još bolji ritam za trku. Naravno, naš cilj je da ostanemo u vodećoj grupi tokom šampionata, ali što se tiče ovog vikenda videćemo kakvo će biti vreme kao i kako ću se osećati na motociklu, jer smo tokom predsezonskih testova propustili mnogo krugova zbog moje povrede skočnog zgloba, ali nadam se da je sve u redu. Zaista se radujem trci pred mojom domaćom publikom ovog vikenda, što je naravno uvek nešto posebno, a ja ću pokušati da osvojim što je više moguće bodova.“

 

 

Foto: efrentxu7.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video