Uspeh Čačana u motokrosu

Pred prepunom salom hotela «Zira» u Beogradu u subotu 06.12.2014.godine u organizaciji Moto saveza Srbije, održana je dodela nagrada najboljima u Otvorenom šampionatu Srbije u disciplinama moto cross, moto klasik i road race.

Ponovo su Čačani bili u centru pažnje. Takmičari Auto moto sportskog kluba „Čačak“ jednog od najstarijih klubova u našoj zemlji, ostvarili su veliki uspeh u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji i tako nastavili tradiciju osvajanja trofeja.

U najmanjim klasama naši najmlađi takmičari pokazali su da predstavljaju svetlu budućnost kluba i srpskog moto cross-a. Ariljac Milić Zimonjić koji nastupa za naš klub, u najmanjoj klasi MX65,postigao je veliki uspeh, osvojivši na ubedljiv način šampionsku titulu. U jačoj klasi MX80vicešampionsku titulu osvojio je Miloš Radulović, koji će svoj talenat sledeće godine prikazati u jačoj klasi.

U konkurenciji deset klubova u klasi I i II, AMSK „Čačak“ potvrdio je prošlogodišnji uspeh i ponovo, osvojio ekipno prvo mesto.

Nadležni iz kluba su prezadovoljni rezultatima, ističući da su ove godine imali sedam vozača, od toga četiri mlada vozača, da su svi vozači ponašanjem i vožnjom, pokazali kako se brane boje kluba i grada koji predstavljaju, i nagoveštavaju da u narednoj godini, planiraju da nastave rad na razvoju mladih vozača i nove uspehe.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video