Auto trke Brdske trke Kružne trke

Uroš Brkić, adut „Galax“ tima

Da automobilistički sport ne može bez podrške pouzdanih partnera iz auto industrije, potvrđeno je danas na konferenciji za štampu održanoj na štandu „Galaxa” i Rafinerije nafte AD Beograd.

Tokom konferencije na štandu „Galaxa“ predstavljen je ovogodišnji trkači program ASU „Galax” čija je glavna uzdanica višestruki šampion države Uroš Brkić. Predsednik ASU „Galax” Ljubomir Šubara naglasio je da će akcenat biti stavljen na domaća takmičenja.

Ovom prikimo Šubara je istakao – „Galaks” je klub sa tradicijom koju želimo da sačuvamo kroz podršku domaćeg trkačkog programa, čime smo u prilici da promovišemo široku paletu proizvoda Rafinerije nafte AD Beograd.

Uroš Brkić će za volanom Honde Civic 1.6 koju vrlo dobro poznaje, ove godine voziti u domaćem kalendaru SAKSS-a na kružnim i brdskim trkama, mada nije isključeno da odveze nekoliko međunarodnih trka.

Uroš o svemu kaže – Primat će biti domaći šampionat, a ukoliko formiramo budžet, voziću i trke u šampionatu Centralno evropske zone (CEZ), pre svega na autodromima u okruženju, na Grobniku i Zalužanima, uz trku na Ušću koja je takođe u kalendaru.

Kao što je već poznato, sezona se otvara 29. i 30. aprila u okolini Novog Pazara, gde će se voziti prva brdska trka u 2017. godini.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video