Upoznajte Doktora kroz Valentino Rossi igricu

Upoznajte se sa Rossijevom karijerom od prve trke u klasi 125cc pa sve do uzbudljive sezone 2015 kroz novu video igricu.

Nova video igrica MotoGP 2016 biće obogaćena velikim brojem detalja o devetostrukom šampionu, kao i redovnim stvarima vezanim za prethodnu sezonu i sezonu 2016. Vožnjom zvanične MotoGP igrice možete doživeti karijeru Valentina Rossija od prvog dana do danas. Možete voziti reli auto na stazi Monza Rally, voziti takozvane flat track trke i doživeti život na ranču Valentina Rossija. Ovo su samo neki dodaci koje će privući ljubitelje Valentina Rossija.

Podpretsednik kompanije Milestone, Luisa Bixio izjavila je – „Zaista smo zadovoljni ostvarenom saradnjom na projektu. Milestone već nekoliko godina razvija MotoGP igricu, ali iskustvo u razvijanju igrice uz Rossijevu pomoć je zaista jedinstveno iskustvo. Pored učešća u sezoni 2016, igrači će moći da dožive Rossijevu kompletnu karijeru, kako na stazi, tako i van nje. Ovo je zaista jedan odličan projekat koji će poštovati ljubitelji širom sveta.“

„Drago mi je da ću učestvovati u razvoju igrice Valentino Rossi Igra, zajedno sa momcima iz Milestonea. Odlučili smo da uključimo sve najbitnije stvari, kako MotoGP karijeru, tako i reli, ranč i još mnogo toga. Zabavno je igrati igricu, ali je isto tako zabavno biti „test vozač“. Radiću sa razvojnim timom i uveravam navijače da će doživeti nezaboravno iskustvo preneseno do detalja.“ kaže Valentino Rossi.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video