Auto trke Rally

U susret 47. Serbia Rally

Ljubitelji automobilizma, pogotovu reli discipline moći će ovog vikenda da uživaju u tradicionalnom 47. Srbija reliju. Takmičenje sa najdužom tradicijom u regionu održaće se od 19. do 21. septembra na terenima oko Užica.

Pored bodovanja za otvoreni AMS Šampionat Srbije,reli će se bodovati i za FIA CEZ šampionat, Evropski Rally trofej, kao i za šampionat Bosne i Hercegovine.

Takmičari će imati zadatak da predju ukupno 347,50km, od kojih je 154,40 km brzinskih ispita. Na programu su po 6 brzinskih ispita u subotu i u nedelju na lokacijama Vrela, Lokva i Duboko.

Ceremonijalan start zakazan je za petak 19.septembra u 20h,dok je prvi specijalni ispit u subotu od 10h.

 

Posle otkazivanja prošlogodišnjeg Srbija relija i mnogo loših vremenskih uslova koja ove godine prati sve organizatore i takmičare svih auto disciplina, nadamo se da će ovogodišnji reli biti održan u visokim uslovima i da će se ovakav reli vratiti na nivo kakav zaslužuje sa koeficijentom koji je imao godinama unazad.

Serbia-Rally-Leg-1-itinerary2

Serbia-Rally-Leg-2-itinerary

 

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video