Ipak tri kružne trke

Tokom jučerašnjeg dana imali smo prilike da porazgovaramo sa predsednikom komisije za road race, Goranom Lovrićem, koji nam je potvrdio da će ove sezone biti vožene tri trke, sa mogućnošću dopune kalendara za još jednu trku.

Prema Lovrićevim rečima Batajnica, koja se sa čak dve trke našla u kalendaru za 2015. godinu, ne može se iznajmiti za potrebe trka, zbog ranijih problema sa stazom.

Prema ranijim najavama Kuleta Perišića, za sada je potvrđena trka u Vršcu, koja se vozi 31. maja na Aerodromu pilotske akademije SMATSA. Učešće na ovoj trci najavili su i gosti iz inostranstva.

Druga trka šampionata voziće se na Beranovcu, kraj Kraljeva 4. i 5. jula, što nam je potvrdio i Nenad Petrović, organizator ove trke. Ponikve su zakazane za dve nedelje kasnije, dok je četvrta trka još uvek pod znakom pitanja.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video