Auto trke Rally

U nedelju Beogradski Galax Rally

U nedelju 15. maja na dobroj poznatoj lokaciji na Košutnjaku voziće se Beogradski Galax Sprint Rally za šampionat Srbije Sportskog auto i karting saveza Srbije.

Posle neuspelog relija na Beranovcu, reli u Beogradu obećava dobro trkanje i zdravu konkurenciju. SAKSS je napravio sjajan potez u cilju promovisanja reli sporta, pa je tako svim posadama obezbedio besplatne licence i startnine. Prijavljeno je nešto više od 45 posada, ali će zbog itinerera broj biti ograničen na 40 posada.

Nakon dugogodišnje pauze Galax rafinerija se ponovo vraća u automobilizam, kao glavni sponzor cele manifestacije. Svečano otvaranje relija je u nedelju 15.maja od 11 časova ispred hotela Club Topčider, dok je start prvog brzinca zakazan za 11:35. Reli na Košutnjaku sastojaće se iz dva različita brzinca, s obzirom da se ovoga puta brzinac na Avali neće voziti. Cilj relija zakazan je nešto posle 15 časova takođe ispred hotela Topčider.

Javni saobraćaj na Košutnjaku biće zatvoren u periodu od 6 do 18 časova.

Itinerer i kompletnu satnicu možete pogledati ovde.

 

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video