Auto trke Priče iz boksa

TRKE.rs Vam želi srećnu novu 2015.godinu

Dragi naši prijatelji i verni čitaoci,

Pre samo par meseci, niko od članova TRKE.rs portala nije ni slutio da će za kratko vreme ovaj portal dostići takvu čitanost. Cilj je bio stvoriti sajt, na kome će svi zaljubljenici u auto i moto sport moći da pronađu sve najbitnije informacije iz sporta koji vole.

Danas, uz svakodnevne pozitivne komentare koje dobijamo, ali i negativne koji su nam pomogli da dosta stvari popravimo, mišljenja smo da smo u tome i uspeli. Uz vašu pomoć, stvorili smo nešto što je zaista bilo potrebno svim pravim ljubiteljima sporta na dva i četiri točka. Kada smo počeli, obećali smo sami sebi da ćemo postati objektivan portal, koji pre svega u najvećoj meri želi da pomogne razvoju i promociji auto i moto sporta u Srbiji, ali isto tako i portal koji ne pravi razliku između uspešnog i manje uspešnog takmičara. I kod jednih i kod drugih cilj je potpuno isti, zelja je potpuno ista, i svako ulaže poslednje napore snage i novac da bi se takmičio. Time smo želeli da čitaoce upoznamo i sa onima koji su prethodnih godina bili u senci.

Ako do sada nismo uspeli da ispratimo neki događaj i uradimo intervju, jer smo još uvek mlad tim, koji pored svojih redovnih privatnih obaveza uspeva da odvoji vreme i doprinese radu ovog sajta, ne uzimajte za zlo, možda već sutra zakucamo na Vaša vrata kako bi čuli još zanimljivih priča.

Svima Vama u novoj 2015. godini želimo pre svega puno sreće, zdravlja i veselja, jer je to sigurno prvi preduslov za sve ostalo. Takmičarima koji su osvojili titule i priznanja u ovoj godini čestitamo i želimo im još mnogo istih, onima koji nisu ili su bili na korak od toga želimo da se i dalje bore i trude, jer će uspeh sam po sebi doći, kao i dobar rad motora i puno sportske sreće.

Savezima i klubovima želimo ostvarenje svih planova i što puniji takmičarski kalendar i šampionat.

Takođe, svima onima koji su planirali da uplove u trkačke vode, želimo ostvarenje tog sna i srećne prve trkače kilometre. Na drugoj strani, onima koji i dalje žele da uživaju gledajući auto i moto sport, našoj vernoj publici, želimo da i dalje prate svaki događaj i uz svoje prijatelje sjajno provedu svaki trkački vikend.

Zaboravite sve loše što se dešavalo u prethodnoj godini, a ako naletite na prepreku u sledećoj, na bezbedan način dodajte pun gas i zaobiđite je.

Mi ćemo kao i prethodna četiri meseca biti tu da zajedno sa Vama ispratimo sve događaje sporta, koji kao i Vi istinski volimo.

Živeli!!!

Vaš TRKE.rs TIM

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video