Uncategorized

Trkačka vozila na Sajmu u Beogradu

Na predstojećem sajmu automobila koji se održava na Beogradskom sajmu, možete pogledati i nekoliko trkačkih automobila i motocikala.

Na štandu kompanije „Dinara oil“ naićićete na Hondu CBR1000RR kojom će Draženko Tintor u predstojećoj sezoni nastupati u Istočnoevropskom šampionatu i na trkama u Srbiji u klasi Formula 1000.

Među motociklima izloženi su i BMW Gorana Stojanovića Mrsija šampiona klase 1000 SS za 2014. godinu. Na štandu kompanije MASS možete pogledati BMW Miloša Milovanovića koji će, pored Gorana, biti glavni kandidat za osvajanje titule Šampiona Srbije u 2015. godini.

Kada je reč o automobilistima, na sajmu je izloženo dva trkačka automobila. Na štandu kompanije EKO, novog sponzora Mikice Vesnića možete pronaći BMW s kojim se Mikica trkao prošle godine, a koji će ove godine preći u ruke Rudija Peševića, dok će Mikica sesti za volan Vectre STW koja je do sada bila u vlasništvu Pavla Komnenovića.

Pored Mikice, na sajmu se nalaze i automobili Lein Racing Tima, dva trkačka Seat Leona za čijim volanima će sezonu provesti Mladen Lalušić i Dejan Bulatović i jedan Renault Clio Sport u kome će sezonu provesti Mladen Lalušić i Uroš Brkić koji će paralelno nastupati u Clio Endurance Cupu.

 

[print_gllr id=8375]

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video