Trening na Mišeluku pun iznenađenja

Jaka kiša koja je u jutarnjim satima pretila da pokvari subotnji kvalifikacioni dan kružne trke na Mišeluku prestala je da pada svega nekoliko minuta pre početka prvog zvaničnog treninga.

Odlična organizacija sa kompletnim osobljem bila je spremna za početak prvog trkačkog spektakla ove sezone. Na stazu su prvi izašli vozači klase Super Production, kao i do 2000 grupe N i A.

Branilac titule Aleksandar Tošić imao je od samog starta probleme sa svojom Hondom, dok su vremena iz krug u krug skidali Miodrag Marinković i Dragan Stojković. Na kraju prvu pol poziciju ima Stojković, dok će drugi startovati Darko Božilović, a treći Miodrag Marinković.

Divizija 2, klasa do 1400 kubika grupe N i 1400 e1, pol poziciju ima Branko Ćuja Ćopić, drugi će startovati mladi Dragan Filipović, a treći Petar Matović.

Klasa Hibrid, od samog starta jako i samouvereno napada Marko Pavlićević, koji pravi više od 2 sekunde prednosti u odnosu na konkurenciju i time zauzima prvo startno vreme. Odmah za njim krenuće branilac titule Predrag Lambaša, a kao treći Viktor Davidovski.

U malom n-u, Branislav Cvetić ima prvo vreme, drugi je Đorđe Ristić, dok najveće iznenađenje pravi Miloš Popović, zauzevši treću startnu poziciju. Jedini prekid i incident bio je upravo u ovoj klasi kada je Viktor Bursać izleteo na krivini 1, i oštetio svoj automobil, a i vatrogasci su morali da intervenišu. Na sreću,vozač je prošao nepovređen.

Nedeljna trka počinje u 12h.

foto: Vladimir Ognjanović

[print_gllr id=11031]

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video