TRB ViDra tim na Sachsenringu

Vozači TRB ViDra tima Dragan Ljubinković, Veljko Vidić i Dalibor Miletić otputovali su juče u Nemačku, gde će na stazi Sachsenring pokušati da osvoje pehar.

Podsećanja radi, tim je odlučio da ove godine uzme učešće u kompletnom DLC šampionatu – Nemački šampionat izdržljivosti, tako da je i peta trka pred njima.

Iz tima poručuju – „Cijeli tim je mnogo opušteniji, jer smo savladali glavne prepreke. Naoružali smo se iskustvom, ne prevelikim, ali dovoljno dobrim. Brzo učimo, brzo djelujemo. Ponovo nama nova staza, malo vremena za upoznavanje i pravljenje savršenog setupa. Po mnogima ovo je najteža staza u šampionatu. Visinska razlika je veoma velika, zbog čega je staza i vrlonepregledna, a uz sve to je i veoma brza. Vjerujemo da ćemo se snaći i održati drugo mjesto u šampionatu.“

Tokom prethodne trke na stazi Assen tim je zauzeo četvrto mesto u klasi i bili su nadomak pehara. Ovog puta postoje još veće ambicije. Nadajmo se da će im to poći za rukom.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video