Kružne trke Moto trke

TRB Vidra team na 1000km Hockenheima

Kao što smo već pisali, Dragan Ljubinković Ugljo i Veljko Vidić se u ovoj sezoni vraćaju na stazu kroz MK VIDRA TEAM by TRB, a ovog vikenda uz njih će se na stazi naći i Dalibor Miletić.

Predstojećeg vikenda, Ugljo, Dača i Veljo imaće prvi izazov na stazi. U pitanju je Hockenheim, staza u Nemačkoj, na kojoj se vozi čuvena trka duga 1.000 km. Njih dvojica će na svom povratku na stazu voziti Yamahu R1M koja je u potpunosti spremna, a tokom zime Ugljo je sa njom bio na stazi Portimao u Portugalu, gde je trenirao sa YART ekipom.

Veljku i Uglji, podršku će pružati ista ekipa kao i ranijih godina – Mirko-Dizna-Doctor koji je šef boksa i zadužen je za kompletnu logistiku, Boban Lazić koji će vozačima pružiti svu potrebnu podršku, jer je jedini imao iskustva na ovoj stazi i šampionatu uopšte. Saša Step je, kako kažu, tu da bi gunđao i Dragan Glišić koji će biti glavni kuvar tima.

Iz Republike Srpske ekipa kreće put Hockenheima u četvrtak, dok će im se Veljko koji živi u Švajcarskoj pridružiti na samoj stazi. Na stazu se izlazi u subotu, kada se vozi i treninzi, kvalifikacije i trka. Ekipi želimo puno uspeha, a mi ćemo obaveštavati o rezultatima koje momci postižu.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video