Tintor spreman za novu sezonu

Obilazeći sajam automobila, naleteli smo i na Draženka Tintora na štandu njegovog generalnog sponzora Dinara Oil-a. Iskoristili smo priliku i postavili mu par pitanja o predstojecoj sezoni.

„Spreman sam. Fizički sam se dosta pripremao za predstojeću sezonu, koja će mi biti jedna od napornijih. Planiram da vozim Istočno-evropski šampionat ceo, dve trke Alpe Adria i ceo šampionat Srbije. Motor je ostao isti, sem diskutabilne pumpe koju sam skinuo, a oklopi su prefarbani u boje Dinara Oil-a.“

Na pitanje koji su mu planovi za narednu sezonu, Draža je bio direktan da mu je glavni fokus Istočno-evropski šampionat.

„Prvi kontakt sa publikom će biti ove godine 18. i 19. aprila u Serezu. To je prva trka koju ću voziti i zagrevanje pred sve što predstoji. Planiram da se fokusiram na Istočno-evropski šampionat i pokušam da uzmem titulu, ali ću naravno dati sve od sebe i domaćem šampionatu. Ove sezone sam u mogućnosti da vozim oba šampionata i par trka Alpe Adria, zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima kao što su ‘Đorđe Grubić Trans’, ‘salon nameštaja Vanja’, ‘Metalac’, ‘tehnički pregled Jovan’ i naravno mom generalnom sponzoru Dinara Oil-u,“ završio je Draža.

11025272_373861486131207_8179096147474633636_o

Lazar Stanić

Lazar je jedan od osnivača sajta. Uživa u auto trkama i ne propušta ni jednu trku Formule 1. Uglavnom piše o WRC-u i WTCC-u. Osim što piše, zadužen je za fotografisanje auto-moto trka. Ukoliko se sastajete sa nekim iz redakcije, postoji velika šansa da će to biti baš on.

Video