Brdske trke Kružne trke Moto trke

Tintor spreman za 2015

Draženko Tintor, vozač klase 1000 SBKS u 2015. godinu ulazi potpuno spreman. Kako nam je ranije ove godine najavio, učešće u 2015. godini je bilo sigurno, ali je sada i definitivno potvrđeno.

Tokom naredne sezone Dražu će pratiti kompanija Dinara Oil, koja će mu obezbediti učešće na svim trkama u šampionatu Srbije i u šampionatu istočne Evrope. Zadovoljan ostvarenom saradnjom, Tintor nam se javio i kratko objasnio.

„Sledeće godine ostajem u istoj klasi, na istom motoru, ali u drugim bojama. Potpisan je ugovor sa kompanijom Dinara Oil koji će u 2015. godini biti moji glavni sponzori i čiji će logo krasiti moj motor. Međutim, još uvek je neizvesno da li ću voziti za svoj klub Tintor Racing Team ili ću se pridružiti nekom dugom klubu. Pored novog glavnog sponzora, i dalje ostaju sponzori koji su me pratili godinama u nazad.“ – rekao je Tintor i dodaje – „Zimu ću provesti u fizičkim pripremama. Iako vozim Hondu iz 2008. godine koja je po performansama slabija, verujem da ću pružiti ozbiljne borbe na stazi sa konkurentnijim motorima poput BMW-a i Kawasakija. Cilj mi je, kao i uvek, prva pozicija i planiram biti opasniji od srčanog udara (kroz smeh dodaje).“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video