Kružne trke Moto trke

Tintor osmi na Grobniku

Dok neki koriste Navak kao stazu za trening, drugi se za Kraljevo spremaju vozeći trku na Grobniku. Članovi Dinara Oil racing tima takmičili su se na trci „2h Grobnika“.

Jedini predstavnik iz Srbije, Dinara Oil racing tim koji čine Leo Čerkez, Draženko Tintor i Luka Kajunić zauzeo je osmo mesto u konkurenciji 29 posada. Ekipa je u jednom trenutku zauzimala treće mesto u trci, ali zbog neuigranosti prilikom smene vozača, izgubili su dosta vremena, a samim tim i krugova.

Porazgovarali smo sa Draženkom koji danas vozi još jednu trku na Grobniku, ovog puta solo. Tintor je u Hrvatsku otputovao sa BMWom koji mu se, kako sam kaže, sve više dopada i sve više leži. Uz ekipu je bio i Enis Fajić koga smo gledali na Ponikvama, a koji najavljuje da će u 2016. godini voziti kompletan šampionat Srbije.

Na Grobniku se vozi sedmi „King of Grobnik“ na kome je učešće uzelo preko 120 motocikala, mahom Italijana.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video