Tintor na Ponikvama vozi BMW

Draženko Tintor, vozač klase Formula 1000, rešio je da posle dve trke Hondu zameni BMWom na trci koja se vozi predstojećeg vikenda na stazi Ponikve.

Naime, Držaenko je još početkom godine kupio BMW motocikl koji je ranije vozio Martin Choy, ali je prve dve trke sezone vozio na Hondi. Povodom toga porazgovarali smo sa njim.

„Prva trka koju ću voziti na BMWu biće predstojeća na Ponikvama. Sezona je već na polovini, a ja sam u generalnom plasmanu na dalekoj četvrtoj poziciji. S BMWom idem na sve ili ništa, nadam se da će mi poći za rukom.“ – kaže Draža.

„Dodao bih da ću na ovoj trci ujedno isprobati ulje koje je proizveo moj generalni sponzor Dinara Oil. Servis Malečić iz stare Pazove se pobrinuo da sve funkcioniše oko mehanike, dok mi je ogibljenje sredio Bojan Bracun.“ kaže dražo koji je ujedno najavio novog takmičara u klasi Formula 600 – „Pored mene, u boksu će se naći i Enes Fajić iz Mostara, koji će sa svojom Yamahom R6 nastupati u klasi Formula 600.“

DSC_0317

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video