TAG Heuer naupušta McLaren

Kada je Formula 1 u pitanju, vest dana je da je proizvođač časovnika i mernih uređaja TAG Heuer odlučio da se povuče sa bolida McLaren Honde.

Tim iz Wokinga priznao je da se saradnja sa dugogodišnjim partnerom i prijateljom firme, TAG Heuerom, Švajcarskim proizvođačem satova, ove sezone završava.

Za to vreme predstavnici kompanije su obelodanili da će ostati u F1 šampionatu, ali na bolidima Red Bulla. Jedan od direktora firme, Jean-Claude Biver rekao je – „Red Bull je mlada, dinamična firma i savršeno je u skladu sa našom strategijom.“

PR menadžer McLarena je takođe potvrdio kako je 30-godišnja saradnja sa TAG okončana i da je ovaj navod istinit.

„Naše partnerstvo sa Heuerom je jedno od najuspješnijih u istoriji sporta. Ono je trajalo 30 godina tokom kojih su oba brenda napravila ogroman uspeh na svom polju rada. Na kraju, nama je drago što je i naša saradnja, kad je već morala biti okončana, okončana na kulturan način“

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video