Sykes, Torres i Guintoli kreću iz prvog reda

Deseti superpole eni FIM Superbike svetskog šampionata pripao je Kawasakijevom vozaču Tom Sykesu nakon uzbudljivog Superpolea voženog na 34 stepeni, koliko je izmereno na stazi u Sepangu.

Vremenom od 2.03.240 Britanac je zabeležio 28. superpol u karijeri. Jordi Torres postavio je najbolje vreme na početku treninga, koje je palo tek pri kraju, ali je on uspeo da ga popravi i dođe do druge pozicije. Sylvain Guintoli je sa svojom Hondom ponovo u prvom redu i startovaće sa pozicije tri.

Rimski imperator, Max Biaggi krenuće sutra kao prvoplasirani u drugom redu, uz Lowesa i Chaz Daviesa.Rea, Haslam i Canepa krenuće sa pozicija sedam, osam i devet. Najbrži na SP1 Baiocco krenuće sa desete startne pozicije, uz Randy de Punieta i Badovinia koji će s njim startovati iz četvrtog startnog reda.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video