Moto trke Supermoto

Supermoto u Srbiji, AlpeAdria u Kuli

Dobre vesti stižu iz AMKK Vitalon Group. Pravilnik o Supermoto disciplini je usvojen, tako da je klasa Supermoto postala zvanična disciplina u Srbiji, prihvaćena od strane Moto saveza Srbije.

U cilju promocije Supermoto discipline u Srbiji, pokretači ove discipline su, u saradnji sa čelnicima Alpe Adria šampionata, dogovorili organizaciju jedne od trka Alpe Adria šampionata u Srbiji, tačnije u Kuli.

Ispod možete pronaći mesta u kojima će se u 2015. godini voziti Supermoto trke Alpe Adria šampionata, a tačne datume očekujemo uskoro.

  • Vransko
  • Kula
  • Jesolo
  • Hrvatska
  • Melk

U prethodnoj sezoni Alpe Adria šampionat vozilo je najviše takmičara iz susedne Hrvatske, koji su se za titulu borili sa vozačima iz Slovenije, Italije i Srbije.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

  • cowwwpa

    Supermoto lepo lepo… trka vishe za posetiti sledecje godine. E Igi super je sajt, bar ovo shto sam za sad video, lepi bash lepi tekstovi, a i domen mi je stvarno poseban 🙂 Molim te samo uvek budesh up to date sa svim informacijama vezanim pogotovo za nash domacji tj. balkanski auto moto sport jer ima nas pojedinaca koji nemamo odakle da se informishemo o kalendaru takmichenja i ostalim stvarima vezanim za odlazak i pracjenje trka uzivo. Aj pa uzdravlje i sve najbolje u buducjem radu i nadam se da cjemo se ubudicje druziti na sajtu, a i na trkama. Pozdrav

Video