Auto trke Nascar

Sunđer Bob Kockalone ponovo deo NASCAR-a

Da li smo mi jedini koji se pitaju da li je Richard Petty ikada gledao crtani Sunđer Bob Kockalone? Pa, upravo on, Sunđer Bob, kralj crtanih filmova, biće deo NASCAR vikenda kraljeva u Maju. Nickelodeon je u ponedeljak saopštio da će nalovni sponzor trke NASCAR Sprint Cup serije, koja se održava 9. maja na Kansas Speedway, biti Sunđer Bob Kockalone 400.

Ovaj dogovor nije prvi između televizijske kuće i NASCAR-a, jer je Nickelodeon sponzorisao i  Sunđer Bob Kockalone film 300 u Charlotte Motor Speedway u Concordu,  2004. godine, učestvovao je u Bank of America 500 nedelji u 2012. godini i doveo Nindža kornjače u Atlanta Motor Speedway za NASCAR Xfinity seriju i  NASCAR Sprint Cup seriju trka u 2014. godini.

Od kada je prvi put objavljen, jula 1999. godine, “Sunđer Bob Kockalone” postao je fenomen pop-kulture. Serija je postala najgledaniji animirani ptogram za decu od 2 – 11 godine, više od 13 godina zaredom. Sunđer Bob puštan je u preko 185 država i preveden je na više od 50 jezika.

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video