Auto trke Kružne trke

Startne liste za danas – Beranovac, Kraljevo

Završeni su i drugi treninzi u Kraljevu, pa su poznate i startne liste po divizijama, kojih je u Kraljevo četiri.

U Malom N-u, koji je u toku, prvi je startovao Radojković, drugi je Luka Kotorčević. Drugi startni red pripao je Milenkoviću i Đuroviću. Iz trećeg startuju Nikola Jovanović i Aleksandar Mladenović. Petar Jovanović i Ristić krenuli su iz četvrtog reda, ispred Ane Golić, Markova i Paunovića.

U Hibridu Davidovski i Nastasijević imaju prva dva startna mesta. Iz drugog reda kreću Tošić i Vukov, ispred Miloradovića i Mialjevića. Toroman i Milanović u četvrtom starnom redu, Pavličević i Lazarević petom, a Simunović i Lambaša nalaze se u šestom startnom redu. Iza njih su Borovičanin, Kimovski, Radojković, Niketić i Mihailo Sreten Marić.

Božilović i Stojković imaju prvi startni red u Diviziji III, drugi red je za Ćopića i Milovanovića, a Brkić i Deretić kreću iz trećeg startnog reda. Iza njih su Rajić, Matović, Jevtić, Ratković, Lukić, Savić, Narodović, Jablić, Vojnović, Morarević, Golić i Jakovljević.

Nikola Ekmeščić startuje prvi u fićama, uz Radisavljevića koji je izborio drugo vreme. Maganić i Jančević startuju iz drugog reda, ispred Japundžića, Pavlovića, Simića, Jovića i Radičeva.

Izvor: Miljan Kovačević

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video