Šta rade vozači Formule 1 tokom letnje pauze?

Dok se njihove mašine odmaraju, timovi rade na novim unapredjenjima, a fanovi željno iščekuju nastavak sezone, šta rade vozači?

Lewis Hamilton

Nakon šeste pobede ove sezone, ostvarene prednosti od 19 poena ispred glavnog konkurenta, a ujedno i timskog kolege, Nica Rosberga, Lewis je odlučio da letnju pauzu provede daleko od trkačke staze.

Najpre je sa prijateljima posetio festival na Barbadosu, porodicu u Grenadi i nekoliko muzičkih koncerata u Njujorku. U utorak, nakon što je otišao u Meksiko, posetio je Crni jaguar-Beli tigar Fondaciju i ceo dan proveo igrajući se sa divljim mačkama.

Nico Rosberg

Nemački vozač je nakon trke na stazi u Hockenheimu izjavio da mu je potrebno neko vreme da preboli užasnu trku, a sudeći po fotografiji, boravak kod kuće mu je pomogao.

Kimi Raikkonen

Ledeni čovek Formule 1 odlučio je da stane na ludi kamen! Kimi se u nedelju, u Toskani, oženio dugogodišnjom partnerkom, Minttu Virtanen.

Valtteri Bottas

Iako se o Bottasovim ponudama iz različitih timova dosta piše, Valtteri se trenutno nalazi u Riju, na Olimpijskim igrama, gde podržava svoju devojku, plivačicu Emeliju Pikkarainen.

Daniel Ricciardo

Vozač Red Bull-a nalazi se u Los Andjelesu gde sa prijateljima uživa u vožnji različitih, egzotičnih automobila.

Max Verstappen

Zaslužen odmor za mladog vozača, nakon pobede i četiri podijuma od kako je prešao u Red Bull.

Sergio Perez

Ne provode svi letnju pauzu odmarajući. Sergio Perez nastavlja da uporno vežba željno iščekujući Veliku Nagradu Belgije, koja se vozi krajem avgusta.