Šta nas tokom duge zime očekuje na TRKE.rs ?!

Kada se sezona na trkačkoj sceni završi, i kada automobili i motorcikli odlaze na zaslužene reparacije, mnogi zaljubljenici u auto i moto sport tokom zimskog perioda nemaju mnogo toga da saznaju o događanjima o sportu koji vole, pa sa nestrpljenjem čekaju prve prolećne dane i početak nove sezone.

Ali kao i svakog puta portal trke.rs je za Vas pripremio sve ono sto ste želeli, ali do sada niste bili u mogućnosti da saznate.

Čitaćete intervjue sa šampionima po klasama i zvezdama domaćeg šampionata, kao i mladim nadama, ali i priče onih kojima je titula izmakla ili su zbog nekih pehova ostali bez iste.

motor

Za Vas smo kroz razne teskove pripremili malu školu za nove trkače. Videćete kako se pripremaju trkački automobili i motori za domaći šampionat, ko su najpoznatiji tjuneri i tvorci najpripremljenijih automobila, ko su i kakva je uloga prateće ekipe i mehaničara, šta nam donosi i zašto je obavezna zaštitna oprema, ko su ljudi koji izrađuju zaštitne kaveze (roll barove) i koja je njihova uloga, ko su klubovi sa najdužom tradicijom i čega se sve jedan takmičar mora odreći zarad uspeha i ostvarenja svog sna, kao i priče mnogih takmičara koje će Vas dirnuti.

DSCF1435

Oni najmlađi, kao i svi oni koji bi voleli da se okušaju u trkačkim vodama, imaće priliku da saznaju šta je sve potrebno, kome se mogu obratiti i koliko je finansija potrebno da bi se našli na stazi u nekom trkačkom automobilu ili na motoru.

Šta nas očekuje u novoj 2015. sezoni, koji vozači će nastaviti borbe u novim klasama, da li su u njihove garaže pristigle neke nove „mašine“ i da li su neke nove staze u opticaju za povratak u kalendar, sve će to saznati našem sajtu.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video