Srbi najbrži na kvalifikacijama

Kao što smo juče i najavili, jutros od osam sati, na Hungaroringu su vožene kvalifikacije za drugu trku CEZ šampionata, a prve tri pozicije ponovo su pripale vozačima iz Srbije.

U podne će sa prve pozicije startovati Milovan Mikica Vesnić koji je na jutršnjim kvalifikacijama vozio vreme 1:56,380. Drugo mesto pripalo je Zoranu Kastratoviću kome je bilo potrebno 1:57,841 da proveze krug na stazi u Mađarskoj.

Sa treće pozicije startovaće Rudi Pešević u BMWu, koji je najbrži krug na Hungaroringu provezao s vremenom 2:01,201. Pored Rudija, iz drugog startnog reda kreće David Palmi.

Takmičari iz Srbije tokom prve trke CEZ šampionata koja je vožena juče ostvarili su odlične rezultate. Vesnić i Pešević zauzeli su pozicije jedan i tri, dok je Kastratović trku završio kao drugoplasirani.

Foto: Mikica Vesnić, PR tim

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video