Ulaznica za dva dana trka na Beranovcu (trkački vikend 20. i 21. maj), koja košta 500 dinara, važiće i za koncert „Tropiko benda“, koji će 20. maja biti održan na prostoru starog boksa na autodromu

Prve kružne auto-trke državnog prvenstva Srbije – „Nagrada Kraljeva 2017“, čiji su organizatori Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), preko AMSK KV RACING TEAM Kraljevo i grad Kraljevo.

Na današnjoj konferenciji za novinare, organizovanoj tim povodom, Staniša Lazarac, predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije zahvalio se lokalnom klubu KV RACING na organizaciji takmičenja i na proširenju sadržaja koji podrazumeva koncert “Tropiko benda” u petak 20. maja u 21.00 na prostoru nekadašnjeg boksa na autodromu Beranovac.

Prema rečima predsednika Organizacionog odbora trke Miloša Rogonjića (AMSK KV RACING TEAM), prvi put u auto-sportu biće priređen jedan koncert.

Ulaznice će se nositi oko vrata, neće biti standardne, a o svim detaljnim informacijama za trku, publiku ćemo naknadno izvestiti – rekao je Rogonjić, zahvalivši se lokalnoj samouoravi na podršci kakve, rekao je, ranije nije bilo.

AMSK KV RACING TIM za pet godina postojanja, tri poslednje je prvi u generalnom plasmanu, a broj vozača se povećava svake godine. Ove godine 20 vozača iz Srbije voziće za kraljevački tim, a AMSK KV RACING TIM ima ambiciju i da zadrži prvo mesto u generalnom plasmanu i nada se da će u tome uspeti.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić naveo je da je grad Kraljevo iskazao volju da Beranovac ponovo bude prepoznatljiv po okupljanju ljubitelja auto-moto sporta i Kraljevčana:

Za trke tokom trećeg “trkačkog vikenda” u maju sva naša javna preduzeća i Dom zdravlja, učinili su sve, i to potpuno besplatno, da bi organizacija bila bolja. “Vodovodće obezbediti cisterne, “Čistoća”će se starati da travnate površine oko staza budu pokošene, a Dom zdravlja će obezbediti medicinske ekipe. Svoju ulogu, naravno, tu imaju i Policijska uprava Kraljevo i Odeljenje za vanredne situacije.

Frontmen grupe „Tropiko bend“ Aleksandar Cvetković rekao je da oseća takmičarski duh dok se o trkama samo priča i izrazio radost zbog prvog nastupa ovog benda u Kraljevu.

Zadovoljstvo će nam biti da se družimo sa publikom koja će, siguran sam, 20. maja doći na naš koncert, mi obećavamo nezaboravan provod I poželećemo da na trkama najbolji pobedi – rekao je Cvetković.

Ulaznica za dva dana trka na Beranovcu košta 500 dinara, važiće i za koncert „Tropiko benda“, a karte prodaj turistička agencija “Pangea”.

 

Info:http://www.krug.rs/