Sofuoglu korak bliže tituli

Kenan Sofuoglu je korak bliže četvrtoj WSS titulu nakon pobede u Španiji. Turčin je odličnim startom sa pol pozicije školski odveza trku i došao do 32. pobede u ovom šampionatu.

PJ Jacobsen i Lorenzo Zanetti zauzeli su preostale pozicije na podijumu. Njih dvojica pružili su dobru trku u Jerezu, ali jednostavno nisu bili dovoljno blizu da nadmaše Kenana.

Kyle Smith uspeo je da dođe do četvrtog mesta u trci, prošavši kroz cilj ispred debitnanta Nico Terola. Terol je pozvan da zameni Cluzela koji je u petak povredio nogu. Novajlija je pokazao da je jako brz i da mu privikavanje na WSS mašinu nije bilo potrebno. Na šestom mestu trku je završio Marco Faccani.

U prvih deset trku su završili Alex Baldolini, Christian Gamarino, Kevin Wahr i Roberto Rolfo, dok su u poenima trku završili i Dominic Schmitter, Marcos Ramirez, Aiden Wagner, Martin Cardenas i Janos Chrobak.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video