Auto trke Nascar

Smith ostaje sa Stewart-Haas timom u Atlanti

Regan Smith će voziti Atlanta NASCAR Sprint Cup, ali očekuje se da tim Stewart-Haas tek objavi ko će biti dugoročna zamena za suspendovanog Kurt Busch-a.

Smith je prošle nedelje završio šesnaesti na Daytona 500 trci, nakon što je primio kasni poziv za trku, pošto je Busch-ova suspenzija zbog nasilja u porodici objavljena u petak.

Busch će tek biti gonjen krivično, međutim, NASCAR postupci prate odluku Kunt Country-a da odobri njegovoj bivšoj devojci Patricia Driscoll zaštitnu meru nakon što je utvrđeno da je šampion iz 2004. godine počinio delo nasilja tokom svađe u svojoj prikolici u Dover-u.

Obe žalbe koji je uložio zbog suspenzije su odbijene.

Atlanta će biti Smith-ov treći start sa Stewart-Haas Racing timom. Uz prošlonedeljnu Daytona-u, takođe je uskočio umesto Tony Stewart-a prošle godine, kada je vlasnik i voza tima imao saobraćajnu nesreću.

Lazar Stanić

Lazar je jedan od osnivača sajta. Uživa u auto trkama i ne propušta ni jednu trku Formule 1. Uglavnom piše o WRC-u i WTCC-u. Osim što piše, zadužen je za fotografisanje auto-moto trka. Ukoliko se sastajete sa nekim iz redakcije, postoji velika šansa da će to biti baš on.

Video