Smith: „Motocikl je malo nervozan“

Bradley Smith završio je prvi dan akcije pod reflektorima u Kataru na 13. poziciji u FP1.

Mladi Britanac odvezao je 20 krugova, što je više od bilo kog drugog vozača i počeo je da pravi neophodne korake i promene na njegovom MotoGP motociklu. Smith je postigao svoje najbolje vreme na svom 11. krugu i kasnio je samo 0.067s za svojim timskim kolegom Pol Espargarom.

Bradley Smith: „Dobro je što je počeo prvi trening i što ponovo vozim. Mislim da su danas uslovi na stazi bili malo zeznuti i nisu bili idealni za podešavanja koja smo imali u tom trenutku. Međutim, ja znam da ćemo sutra biti bolji kada se poveća nivo prijanjanja. Moja prolazna vremena su bila dobra. I dalje trebamo da radimo na zadnjem kraju Yamahe kako bi mi bilo lakše da vozim, jer je motocikl pomalo nervozan u ovom trenutku. U svakom slučaju, lepo je voziti i generalno steći osećaj staze jer je prilično nezgodna i već se radujem sutrašnjim sesijama.“

 

Foto: motogp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video