Auto trke Formula 1

Schumacherovo stanje „nije dobro“ kaže di Montezemolo

Stanje sedmostrukokg šampiona Formule 1 Michaela Schumachera „nije dobro“, tvrdi nekadašnji predsednik Ferraria, Luca di Montezemolo.

Obraćajući se novinarima Reutersa, di Montezemolo je rekao da ima novih vesti, ali da u ovom trenutku ne želi da ih podeli sa javnošću, samo je izjavio – „Imam vesti i nažalost nisu dobre.“

Schumacher je nastradao na skijanju decembra 2013. godine u Alpima. Njegovo lečenje je započelo u bolnici gde je proveo nekoliko meseci, da bi potom rehabilitaciju nastavio u svom domu, u Švajcarskoj. Njegovo stanje nikada nije saopšteno jer porodica želi da zadrži privatnost.

„Život je čudo“ kaže di Montezemolo. „Schumaher je u karijeri bio odličan vozač i imao je samo jednu nesreću u Ferrariju, 1999. godine.“

Nije jasno šta je navelo Lucu da govori pred novinarima o Schumacherovom stanju, jer se novinari uopšte nisu okupili iz tog razloga. Menadžerka sedmostrukog šampiona, Sabine Kehm, odbila je da da bilo kakvu izjavu novinarima Sky Sporta.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video