Schumacher se i dalje bori – Todt

Predsednik FIA, Jean Todt, izajavio je da se Michael Schumacher i dalje bori i vodi bitku protiv povreda zadobijenih pre gotovo dve godine na skijanju, kada je njegov mozak ozbljno oštećen.

Nemac je decembra 2013. godine u francuskim Alpima doživeo nesreću tokom skijanja. Nekoliko meseci je proveo u bolnici da bi lečenje zatim nastavio od kuće. Međutim, o njegovom stanju se veoma malo govori u medijima.

Todt koji je bio dugogodišnji „prvi čovek“ Ferrarija, u vreme kada je Schumacher vozio za ovaj tim kaže da je često u kontaktu sa porodicom Schumacher i da se Michael bori sa povredama i da će verovatno ostati vezan za kolica.

„Michael je moj veoma blizak prijatelj i ja sam veoma blizak sa njegovom porodicom.“ kaže Todt. „Viđam Michaela često, on se i dalje bori. Moramo da nastavimo da se borimo zbog porodice.“

„Zanimljivo je da sam prošle nedelje, kada je Lewis uzeo titulu po treći put, video spisak vozača i titula. Bio sam veoma ponosan na to što je Michael do sada uradio.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video