SAKSS na Sajmu automobila

Na 72 kvadrata prostora na Beogradskom sajmu, Sportski auto i karting savez Srbije predstaviće trkačke automobila iz nekoliko klasa domaćeg šampionat na predstojećem „DDOR BG CAR SHOW 05“ Sajmu automobila koji će se održati od 17. do 23. marta.

Posle Međunarodnog sajma sporta, ovo je još jedan u nizu promocija auto sporta u Srbiji, što do sada nismo imali priliku da vidimo, kako bi se svi posetioci sajma i ljubitelji ovog sporta u što većoj meri pozvali da prisustvuju svakom trkačkom vikendu u sezoni koji nam predstoji.

stand
Sve ovo je samo blagi uvod, pred pravu promociju auto sporta i novih disciplina u okviru SAKSS-a, koja će se održati 24. aprila na stazi Beranovac kraj Kraljeva pod nazivom „CAR SHOW“, gde će se ujedno i otvoriti sezona brdskih i reli trka, kao i promovisati vozači sa nekoliko auta iz nove A10 discipline, tj DRAG trka.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video