„Ako Rossiju damo pravi motor, pobediće“ – Luca Cadalora

Valentino Rossi, sada već više od godinu dana, nije osetio kako je to pobediti u MotoGP trci. Međutim, prema proceni njegovog trenera, Luce Cadalora, kada bi imao konkurentan motor i to bi se promenilo.

U razgovoru za zvanični MotoGP sajt Cadalora je izjavio da ukoliko želite da budete šampion, morate da nižete pobede, ali i da u Doktorovom slučaju, da biste ostvarili pobedu, morate da imate konkurentan motor na kome ćete pokazati svoj pun potencijal.

„Ako želiš da osvojiš titulu, moraš da pobeđuješ! To je najbolja stvar koju možeš uraditi. Biti na podijumu je dobro, ali je pobeda neka sasvim druga priča. U timu se trudimo da mu svakog trkačkog vikenda damo najbolji mogući motor. Ponekad to nije dovoljno za pobedu, ali to je naša greška. Ako mu damo pravi motor, pobediće.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video