Rossi vozi u Valensiji

Nakon objave da se možda neće pojaviti na startu trke u Valensiji, gde će zbog kazne nakon incidenta u Sepangu startovati sa poslednjeg mesta, Doktor je odlučio da se predomisli.

Tokom jučerašnjeg dana Valentino Rossi je na svom Twitter profilu dokazao da je odluka koju je izneo u trenutcima ogorčenosti bila neispravna, te da će se svakako pojaviti na startu poslednje trke u sezoni.

Rossi se na italijanskom jeziku zahvalio svima na velikoj podršci. Kako kaže, podrška koju je dobijao pomogla mu je da prevaziđe ogorčenost i bes. Već danas krenuo je sa pripremama za Valensiju.

Podsećamo, Rossi je nakon incidenta kaženjen sa tri kaznena poena, koji su sa sobom povukli start sa začelja. Za prvobitnu odluku delom je kriv i Rossijev klupski kolega Jorge Lorenzo koji je nakon trke izjavio kako nije zadovoljan odlukom direkcije trke, te da je očekivao veću kažnu za Rossija.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju medija, a povodom svega oglasili su se, kako aktuelni, tako i nekadašnji vozači MotoGP šampionata. 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video